Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A számjegyek energiái (6-0)

2010.08.30

6 - ideák és elfogadás

A 6-osok szépségről, tisztaságról és magasabb rendű eszményképekről alkotott látomását megronthatja az önmagukról, másokról és a világról alkotott ítéletük. Az a feladatuk, hogy mindenkiben felismerjék a magasabb rendű tökéletességet, magasztos eszmékre törekedjenek, eközben elfogadják önmagukat és embertársaikat jelenlegi állapotukban.

Negatív aspektusok: a legmaximalistábbak

Pozitív aspektusok: ők lehetnek a legjobb bírák

 

 

7 - bizalom és nyitottság

 A 7-esek éles elmével rendelkeznek, és képesek olvasni a sorok között. Szeretik a természetet, a virágokat, kedvelik az ég kémlelését. Meg kell tanulniuk kellően bízni a bennük rejlő bölcsességben és szeretetben, és nyíltan megosszák magukat embertársaikkal.

Negatív aspektusok: gyakran szenvednek üldözési mániában

Pozitív aspektusok: belőlük válhatnak a legkiválóbb tudósok

 

 

8 - jólét és hatalom

A 8-asok küzdenek a pénzért, a hatalomért, a befolyásért, a tekintélyért és ahírnévért. De az is lehet, hogy épp ellenkezőleg! Igyekeznek elkerülni. E téren várnak rájuk a legnagyobb kihívások és a beteljesedések is. Feladatuk, hogy tökélyre fejlesszék a jólét és a hatalom gyakorlását, a saját céljaik helyett magasabb rendű célok szolgálatába állítsák ezeket az eszközöket.

Negatív aspektusok: leginkább alkalmasak arra, hogy passzív-agresszív személyekké váljanak

Pozitív aspektusok: a legnagyobb emberbarátok

 

9 - teljesség és bölcsesség

A 9-esek életfeladata az, hogy magasabb rendű irányelvekhez igazodjanak, és a saját példájukkal ösztönözzék embertársaikat. Karizmájuk révén gyakran kerülnek vezető pozícióba. Ilyenkor vagy jó példával szolgálnak az őszinteség a kiegyensúlyozottság és a bölcsesség mintaképével, vagy pontosan ezek hiányában elrettentő példává válnak.

Negatív aspektusok: náluk fennáll a fanatizmus veszélye

Pozitív aspektusok: belőlük válhatnak a legjobb vezetők

 

 

0 - belső képességek

Mindenki hozzáférhet belső forrásaihoz, mint pl. az érzékenység, az erő, a jó kifejezőképeség, az intuíció. Azok, akik születési számában van nulla, nagyobb mértékben nyílváníthatják ki e képességeket. Náluk közelebb helyezkednek el személyiségük felszínéhez, és hajlamosak felerősíteni az elsődleges életfeladat erergiáit. Az életfeladatot általában nem könnyú teljesíteni - a születési számukban nullával rendelkező emberek gyakran tapasztalhatnak problémákat életük e területein. De csak addig, amíg képességeik el nem érhnek egy bizonyos szintet.

Negatív aspektusok: túlérzékenyek és idegesek, zavarba hozhatják őket megérzéseik

Pozitív aspektusok: embertársaik szolgálatába állíthatják az érzékesnység, az erő és az intuíció adományait.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.