Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A számjegyek energiái (1-5)

2010.08.30

1 - kreativitás és önbizalom

Az 1-esek bővelkednek a kreativitás energiáiban, így képesek arra, hogy bármilyen törekvésükben kreatív módon nyilvánuljanak meg. Ez az energia olyan, mint egy áramló folyó. Szüksége van mozgásra és kifejeződésre. Ha nem terelik megfelelő mederbe, pusztító erőként is megnyilvánulhat.

Negatív aspektus: hajlamosak a különböző függőségekre.

Pozitív aspektus: belőlük válhatnak a legjobb alkotóművészek.

 

 

2 - együttműködés és egyensúly

A 2-esek  támogatás és az együttműködő szolgálat kútfőivé válhatnak. Fel kell előbb ismerniük ehhez saját korlátaikat, és azt, hogy meddig terjed a felelősségük. Ellenkező esetben hajlamosak lehetnek arra, hogy először túlvállalják magukat, aztán vissazhúzódjanak. Ha nem kerülik a túlzásba vitt szolgaiságot, megbántottság és ellenállás alakulhat ki bennük.

Negatív aspektus: könnyen eltűrik az alárendeltséget

Pozitív asperktus: ők lehetnek a legjobb diplimaták

 

 

3 - önkifejezés és érzékenység

A 3-asoknak életfeladatuk beteljesítése során konstruktív érzelmi megnyilvánulásokkal kell hozzájárulniuk a világ fejlődéséhez. Ehhez szükségük van arra, hogy közvetlen, pozitív és őszinte módon osszák meg embertársaikkal érzéseiket és ötleteiket. Ehhez meg kell találniuk az érzékenységüknek és önkifejezésüknek leginkább megfelelő formáit, hogy örömöt és lelkesültséget váltsanak ki társaikból.

Negatív aspektus: hajlamosak a mániás-depresszióra

Pozitív aspektus: kiváló szónokok

 

 

4 - stabilitás és fejlődés

A 4-eseknek is rá kell döbbenniük, hogy náluk is igaz a szabály: a házépítéshez stabil alapozás szükséges, Az alapozást követheti majd a türelmes, lépésről lépésre haladó fejlődés, így valósíthatják meg céljaikat. Ha az erőt rugalmassággal ötvözik, az elemzés mellett pedig teret hagynak az intuíciónak is, bármit képesek majd elérni.

Negatív aspektusok: ők lehetnek a leghatározottabb emberek

Pozitív aspektusok: rendkívül jó elemzők

 

 

5 - szabadság és önfegyelem

Az 5-ösök reneszánsz emberek, sokféla közvetlen és pótélmény által törekszenek a szabadságra. Ez néha azt eredményezi, hogy túl sokat vállalnak magukra. A feladatuk a földön, hogy az önfegyelem és a koncentráció átal mély tapasztalaokat szerezzenek. Ehhez meg kell találniuk belső szabadságukat, különben hajlamosak lehetnek arra, hogy ingadozzanak a végletes függés és a teljes függetlenség állapota között.

Negatív aspektus: könnyen válnak függővé másoktól

Pozitív aspektus: kiváló kutatók

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.