Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életfeladat-rendszer

2010.08.30

Az életfeladat-rendszer három-, illetve négyjegyű születési számmal dolgozik, mely szám az adott személy születési dátuma által állapítható meg. Ezt a feladatot lefordítja a személy életfeladatáról szóló, jelentőségteljes információk nyelvére. A születési számhoz kapcsolódó információk és a hozzá tartozó spirituális törvények segítséget nyújtanak ahhoz, hogy képesek legyünk jelentős mértékben megváltoztatni az életünket.

Hogyan számolható ki a születési számunk?

Írjuk le születési dátumunkat számok formájában.. Pl. 1970-8-15 (Az év-hónap-nap sorrendet érdemes megtartani.) A számok közé tegyünk + jeleket és adjuk össze az egyes számjegyeket. Így kapunk egy kétjegyű számot. A példában 31 lesz a végeredmény. Ezután ezt a két számjegyet is adjuk össze, így az eredmény 4 lesz. Végül  írjuk le a számokat a következőképpen: 31/4. Ez lesz a születési szám. (a per jeltől jobbra lévő számot hagyjuk egyben a 10, 11 és a 12 szám esetében)

A születési számok minden számjegye és az általuk képviselt összes energia komoly jelentőséggel bír, a perjeltől jobbra találhatószámok erősebb hatást gyakorolnak az ember életfeladatára. 

Az egyes számokhoz tartozó energiák és feladatok

1 - Kreativitás és önbizalom

2 - Együttműködés és egyensúly

3 - Önkifejezés és érzékenység

4 - Stabilitás és fejlődés

5 - Szabadság és önfegyelem

6 - Ideák és elfogadás

7 - Bizalom és nyitottság

8 - Jólét és hatalom

9 - Teljesség és bölcsesség

0 - Belső képességek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.